Hvem er vi?

Hos Pilehave Natursten brænder vi for at gøre dig tilfreds. Det betyder, at vi går op i selv den mindste detalje.

Vi er eksperter i natursten, komposit og keramik, og vi rådgiver, vejleder og leverer til både private og erhverv i hele Danmark og andre dele af Skandinavien. Vi er parate til at løse alle slags opgaver, lige fra en ny bordplade til køkkenet til de mest udfordrende specialopgaver i hjemmet.

Pilehave Natursten består af Adam Peoples (tv.), Emil Pilehave (mf.) og Jesper Kjelgaard (th.).

Emil og Adam har stor faglig ekspertise inden for det klassiske håndværk i sten, men er samtidig innovative i deres arbejde med materialerne og altid nytænkende, nysgerrige og inspirerede, når det handler om at finde de løsninger, som vores kunder efterspørger. De er altid klar til at vejlede til det optimale produkt for dig.

 

Vores styrker

Hos os er du som kunde altid i fokus, og det er en hjørnesten i vores forretning at være forstående over for dine behov og at sikre, at det færdige resultat lever op til dine forventninger.

Det er vores mål, at du får den bedst mulige oplevelse, lige fra valg af produkt og til det færdige resultat.

Vi mener det, når vi siger, at vores kerneværdier er god service og kvalitet.

Du får den bedste oplevelse

Vi er nysgerrige og tror på, at vi altid kan udvikle os og opdage nye spændende områder inden for behandlingen og håndteringen af stenplader. 

Dette sikrer, at vores kunder altid får den bedste oplevelse fra valget af produkt og til det færdige resultat.

Vi brænder for slutresultatet

Hos Pilehave Natursten brænder vi for vores arbejde og slutresultatet ned til mindste detalje. Vi er eksperter i natursten, komposit og keramik.

Vi producerer, tilbyder rådgivning og vejledning, og leverer til både private og erhverv i hele Danmark og andre dele af Skandinavien. Vores passion og nysgerrighed rækker langt, og vi er parate til alle opgaver lige fra bordpladen til køkkenet til de mest udfordrende specialopgaver i hjemmet.