Vi leverer også til store projekter

Vi er stolte af at have været med til at levere bordplader, karme, badeværelsesløsninger og skranker til store virksomheders projekter, og at vores produkter spiller ind i så mange velrenommerede virksomheders interiør – både i Danmark og andre dele af Skandinavien.

Vi er også klar til at hjælpe dig med dit projekt uanset, om du er virksomhedsejer, arkitekt eller entreprenør. Bare tag fat i os, så bidrager vi med vores kompetencer og færdigheder fra idé til monteringen af det færdige resultat.

Vi laver også andre speciallavede møbler til din virksomhed

Med en skranke/receptionsdisk i natursten får du et møbel, der udstråler kvalitet og vedholdenhed, og som både gør et godt indtryk på besøgende og er behageligt at arbejde ved for dine medarbejdere.

Uanset, om du vil løfte det indtryk, din reception giver, når dine kunder træder ind i virksomheden, så sender en indbydende skranke et signal til din kunde.

Det er ikke tilfældigt, at skranker i natursten er et af de mest populære produkter blandt vores virksomhedskunder.

 

Vi producerer også gerne andre unikke møbler til dit kontor, din lobby eller andre steder i din virksomhed, som du tænker vil glæde dit eller din kundes øje.

Kontakt os

Få hjælp til dit næste projekt.

Vi har gode erfaringer inden for marmor, granit, DuPont Corian®, Silestone og Dekton.

Kontakt os for rådgivning om netop din udfordring.

Øv - prøv igen.

Der skete en fejl.

Reload

Tak for din forespørgsel

Beskeden er sendt, og vi vender retur hurtigst muligt.